מרק אבטיח וקוקוס קר
חומרים :
חצי אבטיח ללא גרעינים
2 י"ח קוקוס טרי או 1 קופסא של מי קוקוס
חופן עלי נענע טריים קצוצים
1 כוס יין לבן מוגז
חופן אגוזי מלך קצוצים
אופן הכנה
את אגוזי הקוקוס חוצים לשניים ושומרים את הנוזלים במידה ואין נוזלים משתמשים במי קוקוס מקופסא .
את חצי האבטיח חותכים לקוביות ומכניסים למעבד מזון מוסיפים יין לבן מוגז ואת מי הקוקוס וטוחנים למחית חלקה במידה והאבטיח לא מתוק מספיק ניתן להוסיף מי סוכר.
מעבירים למקרר למשך שעה מוציאים ומגישים בתוך קערה או חצי אגוז קוקוס מוסיפים נענע קצוצה ואגוזי מלך קצוצים ומגישים .
חומרים :
חצי אבטיח ללא גרעינים
2 י"ח קוקוס טרי או 1 קופסא של מי קוקוס
חופן עלי נענע טריים קצוצים
1 כוס יין לבן מוגז
חופן אגוזי מלך קצוצים
אופן הכנה
את אגוזי הקוקוס חוצים לשניים ושומרים את הנוזלים במידה ואין נוזלים משתמשים במי קוקוס מקופסא .
את חצי האבטיח חותכים לקוביות ומכניסים למעבד מזון מוסיפים יין לבן מוגז ואת מי הקוקוס וטוחנים למחית חלקה במידה והאבטיח לא מתוק מספיק ניתן להוסיף מי סוכר.
מעבירים למקרר למשך שעה מוציאים ומגישים בתוך קערה או חצי אגוז קוקוס מוסיפים נענע קצוצה ואגוזי מלך קצוצים ומגישים .
שף מיקי סויסה בן 29 בוגר תדמור הוא אחד השפים המבטיחים בישראל, נציג נבחרת ישראל בתחרויות בינלאומיות ובעל מדליות רבות. בעבר שף במסעדת "גספאצו" בהולידי אין ובמסעדות אחרות בישראל. כיום שותף ברשת מסעדות בספרד. ומשמש בנוסף כיועץ קולינרי בארץ ובחו"ל.